Hemmottelua

Sain ystäviltäni syntymäpäivälahjaksi lahjakortin kauneushoitolaan. Kevään tilanne sotki kuviot ja tänään vihdoinkin pääsin nauttimaan kokonaisvaltaisesta kasvohoidosta.Eikä mistä tahansa hoidosta.Hoito perustuu Ayurvedaan. 
(*mainoslinkki)


Ayurveda on tiede , joka käsittelee asioita jotka edistävät elämää.Tämän vuosituhansia vanhan lääketieteen mukaan elämä muodostuu kehon, aistien ja mielen kokonaisuudesta. Ayurvedan mukaan ihotyypit jaetaan doshiin( Vata, Pitta ja Kapha). Ayurveda on lähtöisin Intiasta, mutta kyseinen tiede on nykyään levinnyt ympäri maailmaa. Sana ayurveda on sanskritiaa missä ayur tarkoittaa elämää ja veda tiedettä. Yksi ayurvedan keskeisistä termeistä on dosha.Ayurvedan mukaan on olemassa viisi elementtiä ja kun kaksi näistä yhdistetään syntyy dosha. Doshia on kolme;
Vatan hallitsevat elementit ovat ilma + eetteri
Pittan hallitsevat elementit tuli + vesi
Kaphan hallitsevat elmentit vesi + maa
Vata, Pitta ja Kaphan säätelevät kehon ja mielen toimintaa.
 Anniina Virtanen *Hoitola Kämmen Turku
Hoidossa käytetään ekosertifioitua *Lakshmi sarjaa.Lakshmi kunnioittaa tuotekehityksessä luonnossa esiintyvää harmoniaa ja tuotteissa käytetään hyödyksi niin aktiiviset kuin passiivisetkin kasvin osat.Tehokkuus perustuu tasapainoon eikä haitallisia sivuvaikutuksia ilmene.Tuotteissa käytetään 100% luonnollisia kosteustekijöitä. Lakshmin oma tehdas ja laboratorio sijaitsee Italian Toskanassa missä se on ollut jo lähes  30 vuotta.
Anniina määritteli ihoni ja minä olen Pitta.Hallitsevat elementit tuli ja vesi.
Pitta on täynnä energiaa, dynaaminen, tehokas ja myös vaativa. Pitta rakastaa intohimoisesti kauniita asioita.Epätasapainossa verenpaine voi nousta, aktiviteettitaso laskea ja ihminen voi olla kiukkuinen. Pitäisi välttää mausteista, hapanta tai suolaista ruokaa sekä alkoholia.Altistuminen lämmölle voi lisätä epätasapainoa. Pittan toimintatapa on keskittynyt ja dynaaminen.
Tänään sain siis nauttia 90 min pitkästä hoidosta. Hoito aloitettiin laittamalla kasvoille sideharsonaamio mikä oli kosteutettu ruiskaunokilla ja laventelilla. Sen vaikutuksen aikana Anniina hieroi jalat.Siinä kohtaa meinasin jo nukahtaa. Mutta mikä vei mielen jonnekin ihan muualle oli todella pitkä kasvohieronta.Anniina käsitteli koko kasvon alueen, niskan ja decolteen määrätietoisin liikkein ja painalluksin.Ehdottomasti paras hieronta ikinä ja voitte uskoa että olen käynyt useissa hoidoissa elämäni aikana.Naamion aikana hierottiin vielä kädet. Aivan uskomaton kokemus. En olisi halunnut nousta siltä pediltä. Hoitolan tunnelma, Anniinan ammattitaito ja tuotteiden tuoksu teki päivästä täydellisen. Olen sitä mieltä että kasvoista lähti muutama vuosi pois sekä keho ja mieli rauhoittui. Olo oli niin taivaallinen kun lähdin laulellen kotiin.
Hoitolassa ihanan lämpöinen tunnelma. Ajatelkaa kun tuossa uunissa palaa tuli ja itse saa makoilla hemmoteltavana. Toki tänään ei tuli palanut.Ihan oli lämpöistä muutenkin.

Hoitola sijaitsee Turussa Linnanfältin alueella. Katsokaa kuinka idyllistä.
Palaan varmasti tänne hoitolaan. Seuraavan kerran voisin kokeilla vaikka kuumakivi tai aromahierontaa.

Tästä linkki Hoitola Kämmenen sivulle. Voit varata ajan kätevästi netistä.
Tuetaan yhdessä pieniä kivijalkayrityksiä.

//Lena

ps. Kiitos Tanja, Fia ja Susse hemmottelusta. Te tiedätte mistä minä nautin ja mitä arvostan.

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.