Art journal

Tällä viikolla tein kaksi art journal sivua missä käytin kuvia meidän perheestä tai suvusta. Itse tykkään käyttää vanhoja kuvia joko mustavalkoisena tai seepian värisenä. Hyvin harvoin käytän värillisiä kuvia. 
Kävin tiistaina Taalintehtaalla vanhimman siskon synttäreillä ja siitä sain idean tämän aukeman tekoon.Kuvassa minä ja sisarukseni. Toisessa kuvassa Taalintehdas aikojen alussa. Löysin vanhempieni jäämistöstä muutaman ihanan vanhan kuvan synnyinpaikastani. Synttäreiden jälkeen tehtiin pitkä lenkki metsässä ja siellä huomaa miten rauhoittava vaikutus sillä on. Siellä pystyy hengittämään syvään.
Sisarukset joista kolme enään jäljellä. Siksi teksti Thinking of you. Ikävä ei väisty koskaan. Sen kanssa oppii elämään.

Taalintehtaan venesatama ihan kylän ytimessä.Enään ei siellä näy soutuveneitä vaan moottorit jyllää.
Toinen työ syntyi eilen kun tein projektista videon.Lopputulokseen en ole ihan tyytyväinen. Oli liian tunkkainen jossain vaiheessa ja maalasin osan uudestaan valkoisella gessolla. Mulle käy näin tosi usein.Ensin teen jotain ja uusiksi meni.Mutta se on ihan ok.

Tässä työssä käytin mm. vanhoja korunosia. Mitä nyt sattui laatikoista löytymään. Otan koristeet vasta harkintaan siinä kohtaa jolloin pohja melko valmis.
Siskoni Christina ja serkkumme Leila.Molemmat syntyneet 1948 niin luulisin kuvan olevan vuodelta 1950.
Tässä kuvassa Blankensteinin sukua.Minä olen tuo pienin tyttö ja kuvauspaikka taitaa olla Imatra.

Akryylimaaleina käytin Goldenin värejä Teal sekä Prussian Blue Hue.
Lindys Stamp mistit Time Travel Teal sekä Steampunk Sepia.

Luomisen iloja kaikille. Sormet maalissa on ihan parasta terapiaa tähän kotona olemiseen.

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.