Notting Hill

Notting Hill on lemppari kaupunginosa Lontoossa. Se kolahti jo -90 luvun alussa kun kävin siellä eka kerran ja joka käynnillä löydän sieltä jotain uutta.Mikäli ei joku tiennyt Notting Hilliä aikaisemmin tuli se kaikille tutuksi saman nimisen elokuvan myötä. Ihanan romanttinen Julia Robertsin ja Hugh Grantin tähdittämä elokuva vuodelta 1999. Elokuvan käsikirjoittaja Richard Curtis asuu itse tuolla alueella ja ammensi inspiraationsa kotikulmiltaan. 

Lauantai iltana Portobello Roadilla. Siinä on sitä jotain. Matkalaukut eivät olleet myynnissä valitettavasti.

Toimintakuntoisia lankapuhelimia mikäli joku sellaisia käyttäisi. Olisin voinut ostaa somisteeksi mutta hinta oli yli 200 puntaa päätti sen puolestani.


Portobello marketissa tulee käytyä ostoksilla joka kerta. Tällä kertaa mukaan lähti 30x40 cm taulu.
Näitä värikkäitä paahtimia ym. ihailin jo viime vuonna mutta jälleen jätin ne ostamatta.Makeita mutta olisiko niillä käyttöä? 


Ihanat astiat ja kattaus. Onneksi matkalaukuissa on painoraja.

 Ranskalainen herkkupuoti. Juustoja, ilmakuivattua kinkkua, leipää. Kaikkea hyvää.


 Vielä kotiin lähtöpäivänä hengailtiin täällä.
 Ja SE sininen ovi.Kaikki leffan nähneet tietävät mistä ovesta kyse.
 Katutaidetta


Pidän siitä kun sekä talot että ovet ovat täällä värikkäitä. Olisipa meilläkin Suomessa enemmän tämän tyyppistä.Koirien vapaana juokseminen hämmästytti. Niin täällä Notting Hillissä kuin keskustassa tai vaikka puistossa. Eivät reagoi ohi käveleviin ihmisiin eikä toisiin koiriin. Puistoissa pysyttelevät omissa laumoissaan sillä  paljon näki ihmisiä joilla oli useita koiria.Todella hyvin opetettuja koiria jotka eivät hauku ohi meneviä ihmisiä eikä pyöräilijöitä.Niitä oli hauska seurata Kensingtonin puistossa. Niitä ja se orava populaatio mikä siellä asuu.Yhden ainoan kissan näimme. Toivon mukaan kaikki kissat ovat sisäkissoja tuossa suurkaupungissa.

Ostin uusimman tuoksuni tästä kaupasta. Perheyritys jolle eläinten hyvinvointi ja eettisyys on tärkeitä.Tuoksu sekoitetaan vegaanisista öljyistä. On monia sekoituksia jotka muistuttavat isojen parfyymitalojen tuoksuja ja sitten heidän itsekehittämiään yhdistelmiä. 

Tässä on uusin tuoksuni. 203 /Portobello Road. Vahvasti vaniljapohjainen tuoksu.
30 ml pullo maksaa 15 puntaa.
Seuraavalla reissulla voisin asua täällä. Tämä boheemi ilmapiiri sopii mulle. Ja täältä pääsee nopeasti maanalaisella keskustaan ja myöskin kävellen lyhyt matka esim. Kensingtonin tai Hyde Parkin  puistoihin.Kunnon jalkineet niin täällä pärjää.

Matka jatkuu.Pysy mukana.

//LenaPost a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.