Kohti joulua

Pienin askelin kohti joulua.Huomenna on ensimmäinen adventti ja myöskin ensimmäinen kynttilä sytytetään.Koska on ollut niin tylsän harmaata niin kotimme on jo jokseenkiin jouluisessa asussa.Pidän paljon pienistä valolähteistä ja niitä löytyy täältä varmaan yli 20.
Huonekuusi ja Sten Bengtsonin Luciatåg.Tuon onnistuin saamaan Tukholmasta kiitos työkaverini.Olisi sen suomestakin saanut mutta oli puolet edullisempi Ruotsissa.Huonekuusen laitoin vanhaan Arabian kulhoon.


Neljässä ikkunassa loistaa punaiset aika perinteiset tähdet. 
 Joulukuusi mikä on ympäri vuoden meidän seinälle.Muistaakseni tein tuon 2017.
 Kanto valaistunaTilda käy vähän maistelemassa huonekuusta. Saa nähdä kauanko meillä on tämä kuusi jäljellä. Kolme kissaa sitä aikajoin käy nuuhkimassa.
Aamulla askartelin vielä oveen havukranssin.Eilen kävin Plantagenista ostamassa havun-  sekä eukalyptyksen oksia. Kaikki muu materiaali löytyi kotonta. Pohjana rautalankaa ja riippakoivun oksia.Toinen on käsitelty hopeanvärisellä vahalla ja toinen kuparinvärisellä.


 Tämä on heman pienempi ja on tilaustyö ystävälle.

Jouluinen  perhepäivällinen.  Ensimmäinen kerta kun meidän perheessä syödään jouluruokaa näin varhaisessa vaiheessa.Ei kai se haittaa? Maistui todella hyvältä ja nyt on aika täyteläinen olo.


Jennifer oli leiponut täytekakun.Huumaavan hyvää. Täytteenä suolainen karamelli.Päällä popcornia, macaronseja ja Ferrero Roches makeisia.Täydellinen kombinaatio.Tytär on taitava leipoja.


Hilda ja lucia kulkue
Oli upea ilma ulkoiluun. Kävin pienellä lenkillä päivällä ja sen verran viileää että sain laitettua uuden myssyni päähän.Huomenna saa avata ensimmäisen luukun kalenterista ja multa löytyy niitä kolme.Niihin palataan huomenna.

Elämä hymyilee.

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.