Floristiikkatalo verhoutuu jouluun

Åbloggarit sai kutsun jouluiseen work shoppiin tuonne Ammattiopisto Livian Floristiikkataloon. Teimme tupsuja luonnomateriaalista. Hauska ilta mukavassa seurassa. Samalla saimme tutustua näyttelyyn mikä avautui viime lauantaina. Floristiikkatalo verhoutuu jouluun. Tästä linkki heidän FB sivulle.  Näyttely avoinna arkisin 10 - 18.00 ja la/su 11-15.00 aina 15.12 asti.Itsenäisyyspäivänä suljettu.  


 Helpolta näyttää mutta materiaalin paljous teki toteutuksesta  haastavaa.
 Bloggarit vauhdissa ja upeita tupsuja saimme aikaiseksi.

Omat tupsut on jo seinällä 


 Opiskelijat tehneet huikeita töitä. Kaikki on myytävänä näyttelyn päätteeksi.
Tämä suuri ikkuna ympäröity kuivuneilla lehdillä. Tämä vaatinut sorminäppäryyttä ja hyviä hermoja.

Näyttely on satumainen. Kävelin huoneesta toiseen suu auki ihmetyksestä. Miten taitavasti ja luovasti tehtyjä teoksia.Yksinkertaisesta materiaalista toteutettuja mutta millä tavalla.Arvostan suuresti.Jos meillä olisi mahdollista pitää kotona näitä luonnonmatskuista tehtyjä verhoja yrittäisin tehdä samantyyppisiä tai ostaisin tuolta mutta 4 kissan taloudessa on mahdotonta.Liian houkuttelevia varsinkin nuorimmalle kissalle. Mutta jos liikutte Turun / Kaarinan seudulla poiketkaa tuonne näyttelyyn. Osoite on Tuorlantie 1,Piikkiö.Bussillakin sinne pääsee. Pysäkki aivan koulua vastapäätä. Itse aion ainakin vielä mennä uudestaan.

Kaunis kiitos kutsusta ja uuden oppimisesta. Voiko eläkeläisenä vielä kouluttautua? Nyt kun näin nämä työt alkoi todellakin päässä kyteä ajatus koulusta. Linkki koulutuksen infosivulle.

Lämpöistä joulun odotusta.

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.