Hemmottelua -koska olen sen niin ansainnut

Osana tätä minulle parasta työpaikkaa on mahdollisuus kokea erilaisia asioita.
Se tekee tästä niin ainutlaatuista. Mikäli et ole lukenut kuka minä olen niin lyhyenä versiona
Olen Lena 58 vuotias kolmen lapsen äiti, ihastuttavan pojan isoäiti, kädentaitaja ja merimies.Seilaan Viking Linen MS Viking Gracella joka liikennöi Turun ja Tukholman väliä.
Ainutlaatuista tästä tekee sen että täällä meillä on mahdollisuus nauttia työn niin salliessa niin hyvästä ruuasta, Suomen parhaimmasta artistitarjonnasta, hyvistä shoppailu mahdollisuuksista Itämeren suurimmassa kelluvassa myymälässä ja ihanasta Spa Wellness osaston tarjonnasta. Tällä viikolla päätin palkita itseni rentouttavalla Babor kasvohoidolla.
Olen koulutukseltani Dipl.kosmetologi. Valmistunut 1979 Turun Kosmetologikoulusta .Ja yksi sarja mitä koulussa käytimme oli juuri tuo Babor. Aika nostalginen olo kun tuo sarja meille tuli.

Hieman Baborista


Babor on Saksalainen kosmetiikkasarja. Sarja juontaa juurensa vuoteen 1955, jolloin tohtori Michael Babor patentoi kehittämänsä Hy-Öl ihonpuhdistusöljyn. Tuote on edelleen sama jolla jokainen Babor hoito aloitetaan. Babor  tunnetaan ja on palkittu tieteellisestä tutkimus-ja kehitystyöstään. Baborin laboratoriossa Aachenissa luonnon omat aineosat kuten kasviperäiset kantasolut muuttuvat tehoaineiksi,joiden avulla kaikenikäiset naiset saavat kasvoilleen uutta hehkua.Ja tätähän minäkin toivon.Joten kävin varaamassa ajan itselleni ja valitsin iholleni parhaiten sopivan Babor onboard hoidon.Hoito tehtiin täysin räätälöitynä tuotteilla mitä ihoni juuri sillä hetkellä kaipasi. 
Kosmetologimme Cassandra U. teki  täydellisen kasvohoidon jossa jokainen liike oli tarkkaan mietitty. 


Hoito sisältää rentouttavan tervetulorituaalin,alkupuhdistuksen, ihon kunnon kartoituksen,
kompressitekniikan, tehokkaan kasvohieronnan, kasvonaamion minkä joukkoon laitettiin iholleni sopiva ampulli tehostamaan hoitoa sekä loppuvoiteen. Kasvonaamion vaikutuksen aikana sain rentouttavan pään hieronnan.
Meillä on todella ammattitaitoiset kauneudenhoidon ammattilaiset osastolla.Voin taata että huolet ja murheet jäävät taka alalle kun kääriydyt peittoon ja ihollesi tehdään ihmeitä. Taisin nukahtaa jossain vaiheessa hoitoa koska kosmetologin ammattitaito hipoi täydellisyyttä. Hoito soljui katkeamatta hiljaisen musiikin soidessa taustalla. Ei ollut mitään häiriötekijöitä. Oli muuten aika vaikea herätä todellisuuteen.Pakko oli kammeta ylös ja suihkun kautta takaisin töihin.


                             Syväkosteuttava seerumi joka vahvistaa ja suojaa ihoa
Kevyt päivävoide joka sisältää erityislaatuista Intense calm-uutetta joka yhdistettynä allantoiniin ja pantenolin kanssa vähentää ihon ärtyisyyttä,ihon joka tuntuu kireältä ja stressin takia punertaa.Ihosta tulee rauhallisempi.Ihon uusiutumiskyky paranee, tekee ihosta sileämmän ja elinvoimaisen.Tämä BB voide on mulla töissä päivittäisessä käytössä. Aamulla puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen levitän kasvoille seerumin. Annan sen hetken aikaan imeytyä jonka jälkeen levitän tämän kevyesti sävytetyn BB voiteen.Ihanan täyteläinen ja pehmeä voide josta värinä mulla on 01Light. Voide sisältää aurinkosuojakertoimen(SPF)20, ja näin ollen suojaa auringon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä.Voide tasoittaa ihon sävyä, kirkastaa ja elävöittää ihoa. Aloe vera ja sorbitoli kosteuttavat. Päiväkäytössä tämä toimii värivoiteen tilalla.Mikäli joku kohta iho punoittaa voin tasoittaa punoitusta Mineraalipuuterin avulla.
Baborilla on myös kotikäyttöön myynnissä ampulleja eli myös kotona voi tehdä tehohoidon.


Olen kosmetiikan suurkuluttaja.Olen aina ollut ja varmaan tulen aina olemaan. Olinhan vain 18 vuotias aloittaessani kosmetologikoulun. Olin monet vuodet laivalla kosmetiikkaosastolla töissä joten uskon vahvasti siihen että siinä on syy miksi ihoni on ikääni nähden hyvässä kunnossa. Olen aina ollut todella tarkka ihonpuhdistuksessa sekä tuotteissa mitä käytän.Enkä tarkoita sitä että käytän pelkästään kalliita tuotteita. Tykkään kokeilla tuotteita laidasta laitaan sekä myös erilaisia hoitoja tulee kokeiltua. Ne on niitä elämän pieniä luksushetkiä.Sama kun kampaajalla käynnit. Hemmottelua - koska olen sen niin ansainnut.
Tämä postaus on tehty ihan omasta näkökulmasta eikä ole kaupallinen yhteistyö.
Mikä on sun lempisarjasi vai onko sulla joku ihan must ihonhoitotuote? Anna vinkki. Ehkä löydän itselleni myös jonkun uutuuden.
                                   Kiva kun piipahdit blogissani
                                                  //Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.