Pom pom chair
Tuossa alkukesästä selvisi että olen päässyt Taika lehden järjestämän Vuoden Askartelijakilpailun 2017 finalistien joukkoon. Meitä on 10 finalistia ja saimme tehtäväksemme tehdä 6 työtä sisältävän portfolion. Kolme vapaavalintaista sekä kolme raadin valitsemaa materiaalia sisältävää työtä.
Raadin valitsemat materiaalit ovat 1. Lanka 2. Massa 3. Paperi
Tässä ensimmäinen kilpailutyö jossa siis materiaalina lanka. Päätin tehdä pyöreitä ja pehmeitä muotoja sisältävän Pom pom eli tupsu tuolin.Tätä oli hauska tehdä ja olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. On juuri sellainen kun halusinkin sen olevan. Vanha tuoli löytyi omasta takaa kuin myös siihen käytetty maali.Näin ollen lankaostoksille ja tässä sain kyllä huomata että villalangat ovat suhteellisen kalliita.Aikaa ei ollut etsiä kirpputoreilta eikä FB ryhmistä. Langan menekki tähän oli 1.6 kg ja hinnaksi tuli siinä 50 eur. Tupsut tein kahden wc paperirullan ympäri kerien.On nopeampaa kuin perinteinen kahden pahviympyrän kieputtaminen.Keltaista, violettia ja mustaa maalia sudittu epätasaisesti.
Maalin ollessa märkä poistin osan maalista vauvan peppupyyhkeellä pois.
Tuoli ei saa olla liian viimeistelty.
Urakka melkein valmis. Lopussa jätin kuitenkin kirkkaan punaiset tupsut pois.

Istuinosan tupsut on kiinnitetty tällaiseen liukuestemattoon.
Tämä sidottu kiinni selkäosaan. Hyvin pysyy.                      Kotikulta Sukkalanka(ZH3.99), Kotikulta Villainen( ZH5.35 ja ZH5.99)
                      Novita Keto(252), Novita Helen(749,575),  Novita Pikku Pirta(208)
               
                                                          Kiitos kun piipahdit!
                                                                      Lena
Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.