Blog hop

Moikka.Tänään minulla on tällainen toisenlainen blogihyppely.Sain pari viikkoa sitten viestin Riikalta olisinko kiinnostunut osallistumaan.En miettinyt hetkeäkään.
Tässä vastataan muutamiin kysymyksiin ja samalla haastetaan uusia ihmisiä mukaan.
Tarkoituksena on inspiroida ihmisiä ja samalla esitellä uusia taitavia ja inspiroivia tekijöitä sekä bloggaajia. Tämä taiteenlaji on niin huikean laaja ja koukuttava.
Tämän myötä olen tutustunut ihaniin ja niin huippu taitaviin ihmisiin. Olin todella liikuttunut ja kiitollinen kun Riikka minua tähän pyysi. Arvostan Riikkaa aivan mielettömästi. Käsittämättömän taitava taiteilija joka tekee leiskoja, canvaksia ym. ihan mistä aiheesta ja materiaalista. Ihan huippu nainen ja Suomen lahja maailmalle.
Mielenkiintoista seurata Riikan kansainvälistä uraa eri projekteissa. Itselläni on ollut kunnia osallistua Riikan yhdellä kurssilla ja elokuussa olimme samalla " aikuisten taideleirillä Turussa " Matkalla Luovuuteen". Tästä linkistä pääset tutustumaan Riikan blogiin. Kannattaa tutkia blogi tarkkaan. Huomaatte miksi häntä niin kovasti kehun.Upeita töitä.
Sitten itse asiaan.

1.What am I working on right now? Mikä on työn alla juuri nyt?
 Yleensä mulla on aika monta työtä kesken. Voivat olla skräppisivuja, mixed media töitä tai jotain hieman isompaa kierrätysmateriaalista tehtyjä. Niin valmiita kuin keskeneräisiäkin töitäni löytyy Instagramista, Flickristä ja Facebookista. Valmiit työt postaan kolmeen edellä mainituun, mutta myös tietenkin tänne blogiin sekä Pinterestiin. Näihin kaikkiin pääset blogini sivupalkista.Tervetuloa tutustumaan ja kovin iloiseksi minut tekee jos jätät pienen viestin.

2.How long does it take me to create a project? Kauanko työn valmistumiseen menee?
Riippuu vähän aiheesta ja mitä materiaaleja käytän.Skräppisivu voi valmistua kahdesta tunnista neljään tuntiin.
Monta kertaa alun suunnitelma muuttuu matkan varrella ja voin vaikka purkaa koko työn.Mixed media töissä menee kauemmin. Kaikki maalit ja muut mömmöt vaativat pidemmän kuivumisajan.Senpä takia työn alla on monta projektia.

3.What are my favorite things to create with a moment? Mikä on lempiväline/ aine tällä hetkellä?
Akryylimaalit ehdottomasti. Rakastan  maalien kanssa sotkemista. Palkitsevaa nähdä kun maali liukuu paperilla ja miten ne tavallaan elävät siinä.Maalaan yleensä sormin,koska silloin saan parhaimman "otteen"paksusta maalista.Gessoa kuluu myös runsaasti sekä erilaisia tahnoja millä pintoihin saa lisää elävyyttä.Välillä kokeilen elämää ilman akryylivärejä, mutta ne vaan jotenkin ovat niin mun juttuni. Pikkuhiljaa tutustun myös vesiväreihin, mutta niiden kanssa olen vasta ihan alkumetreillä.

4. How does my writing/creating process work? Miten minun kirjoitus/luomisprosessi etenee?
Saan inspiraation työhöni musiikista, kuvista,ympäristöstä ja yleensä idean myötä  valitsen vasta valokuvan. Välillä aloitan työni ilman kuvaa ja se valikoituu siihen myöhemmin.Välillä vaihdan kuvan vielä ihan loppumetreillä.
Välillä idea työhön voi tulla vaikka kesken normityön. Niitä vaan pompahtaa mieleen.Sitä on vaikea selittää.Tykkään tehdä leiskojen pohjat itse, koska sillä tavalla saan parhaiten toteutettua itseäni. Maailma on täynnä ihania papereita, mutta välillä ne rajoittavat liikaa.Pää on niin täynnä ideoita, ne pitäisi vaan saada kaikki työstettyä paperille.Kun alan työstämään jotain niin uppoudun siihen täysin ja taidan sulkea kaiken muun ympäriltäni pois.Onneksi perheeni on äärettömän ymmärtäväistä.

5.How do I become inspired and stay inspired? Mistä inspiroidun ja miten pysyn
 inspiroituneena?
Todella vaikea kysymys. Inspiroidun niin monesta asiasta ja kuten kirjoitin edellisessä kohtaan.Pää täynnä ideoita,jotka pitäisi saada paperille.Olen aina ollut käsillä tekijä, mutta tämä on täysin vienyt pääni ja sydämeni.Mietin jatkuvasti uusia projekteja ja mitä materiaaleja voisi käyttää.Olen työni vuoksi poissa aina 10 päivää, jolloin en pääse " taiteilemaan". Tällöin kirjaan aina muistiin hyvät ideat ja muut asiat mitkä tullut mieleen.Välillä raahaan materiaalia töistä kotiin.Katson aina hyvin tarkkaan ympäristöä löytyisikö jotain mistä olisi käyttöä projekteissa.Mutta summasummarum, olen aina yhtä idearikas ja sitä ei mikään voi minussa tukehduttaa.Vuorokaudessa tietenkin voisi olla enemmän tunteja.

6. What is my signature style? Mikä on minun tyylini?
Mixed media tausta, kerroksellinen, murretut värit. Tämä on yhtä kuin minä eli Bruksflickan

Nyt sitten haasteosuuden viimeinen vaihe.Netissä on pyörinyt kaksi samantyyppistä haastetta viimeisen vuoden ajan,joten todella moni on jo tähän osallistunut.
Minä haluan esitellä teille Anne-Marie Haaviston eli Anskun.

Anne -Marie Haavisto

Tapasin Anskun ensimmäistä kertaa toukokuussa Minna Enqvistin pitämällä kurssilla.Kaksi turkulaista oli samalla aaltopituudella. Ihailen Anskun tapaa rakentaa työ.Taitavasti toteutettua, kerroksellista ja miten herkullisia värejä.Olimme molemmat "Matkalla Luovuuteen" viikonlopussa ja istuimme vierekkäin tuon kolme päivää.Siinä pääsin hyvin läheltä katsomaan miten hän työnsä rakentaa. Taitava nainen. Nimeä klikkaamalla pääset Anskun blogiin ihailemaan hänen kättensä töitä.

Kiitos kun vierailit sivullani ja tulethan uudestaan.Ihanaa syksyä kaikille
                                              -Lena-


Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.