Blogihyppely

Sain Jehkottarelta haasteen vähän erilaiseen Blogihyppely haasteeseen!Innoissani lähdin mukaan ja tätä kautta saatte tietää vähän enemmän minusta eli tehtaan tytöstä= Bruksflickan.
Kiitos Jehkottarelle ,koska ilman hänen ohjausta Rauman kurssilla en olisi varmaan nyt näin pitkällä tämän harrastuksen parissa.Kaikki mistä kurssilla puhuttiin ja tehtiin oli ihan täyttä hepreaa mulle. Eka kosketus Mixed Mediaan oli juuri  Jehkottaren pitämällä kurssilla v. 2013.Oli se aika räpellystä se alkutaival.Mutta siitä tapaamisesta kaikki sai alkunsa. Oli muuten eka kerta kun kävin Raumalla. Kannattava reissu.
Matka on jatkunut siitä lähtien aika vauhdikkaasti. Monta kurssia on käyty ja eri opettajien kanssa niin Suomessa kuin Ruotsissa.Jokaista kurssin vetäjää arvostan todella paljon.Upeita taiteilijoita kaikki.
JehkotarMinna Enqvist, Riikka Kovasin,Frank Garcia, Finnabair,Käykää kurkkaamassa heidän blogejaan ja ihailemassa upeita töitä.


Kun minut on haastettu, niin haaste jatkuu näin.Vastaan muutamiin kysymyksiin liittyen omaan tekemiseeni ja annan kysymysten mennä henkilölle jonka haastaan mukaan tähän blogihyppelyyn.Haasteen saaja jatkaa samalla tavalla vastaamalla viikon päästä omassa blogissaan samoihin kysymyksiin ja haastamalla max 3 ihmistä lisää.Näin hyppely kiertää ympäri maailmaa.Jännää eikö totta.Haasteen alulle laittaja ja englannin kielinen versio löytyy Papierstaun Sannan blogista.

1. Minkä parissa työskentelen tällä hetkellä
Itseasiassa en minkään parissa.Olen matkatöissä joten skräppäys ja mixed media on myös tauolla jaksoittain.Jäin juuri tänä iltana lomalle ,joten seuraava kuukausi pyhitetty täysin näille kahdelle minulle niin tärkeälle asialle skräppäys ja mixed media..Pää täynnä ideoita mitä alettava työstämään.

2. Kuinka kauan luot yhtä tuotosta?
Parista tunnista koko päivään. Riippuu työtavasta ja aiheesta. Välillä teen pohjan montakin kertaa uudestaan.Jopa valmis työ on mennyt uusiksi.

3.Lempi tekniikkani jota käytän tällä hetkellä?
Akryylimaalit pohjan luomiseen. Rakastan sormin maalaamista, ihana sotkea kädet maaliin.Niin rentouttavaa.

4.Kuinka minun kirjoitus/luomisprosessini etenee?
Usein teen töitä haasteen pohjalta.Mahtis katsoa kuinka eri näköisiä töitä tehdään saman luonnoksen pohjalta.Välillä alun hyvä idea ja ajatus vaihtuu työn etenimisen nyötä.Lopputulos voi olla ihan päinvastainen kuin se eka ajatus oli.
Työ voi myös alkaa valokuvasta tai jostain materiaalista.Pohja on todella tärkeä elementti, siksi teen monta kertaa sen itse alusta lähtien.

5.Kuinka innostun ja kuinka pysyn inspiroituneena?
Mulla pyörii päässä jatkuvasti uusia ideoita, ne voi tulla luonnosta,musiikista,omasta fiiliksestä.Kun alan työstämään jotain on sitä vaikea lopettaa. Mulla ei ole koskaan inspiraation puutetta kun saan luoda jotain omin käsin.Se on niin vahvasti osa mun elämää.

6.Minkälainen on minun tyylini?
Tumma ( rakastan murrettuja sävyjä), värikylläinen, runsas,kokeileva,täyteläinen,paljon kerroksia, ennen kaikkea sen pitää olla oman näköinen


Seuraavaksi haastan Anskun tähän blogihyppelyyn.
Anskun töihin törmasin jossain vaiheessa tuolla FB puolella sekä blogin kautta. Ansku on erittäin taitava skräppääjä. Mieletön värien yhdistelijä ja runsaiden töiden luoja. Ihailen valtavasti hänen tekniikkaansa sivujen luomiseen.Itse en ikinä kykenisi samaan. Hänen työnsä ovat hyvin moniuloitteisia ja niin eläviä. Todella taitava nainen.Eka kerran tavattiin Salon kurssilla toukokuussa, kun molemmat osallistuimme niin inspiroivan opettajan  Minna Enqvistin väriterapia kurssille.Olemme myös samasta kaupungista, joten kyllä kaksi Turkulaista oli heti samalla aaltopituudella.Yhteydenpito on siitä asti jatkunut Fb ja blogin kautta.
Tästä linkistä pääsette ihailemaan Anskun upeita töitä ja 29.7 Ansku paljastaa jotain itsestään ja jatkaa haastetta eteenpäin.

Lämpöistä heinäkuuta kaikille ja minä ainakin odotan kovasti Matkalla luovuuteen tapaamista elokuussa.
Silloin meitä on monta samanhenkistä joka kokoonnumme Turkuun kokonaiseksi viikonlopuksi oppimaan uutta ja vaan olemaan luovia.Siitä tapaamisesta sitten aikanaan kuvien kera.
Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Tags

7 Dots Studio 7gArchitextures 7Gypsies AB Studio Aga Baraniak Album Albumi Alcohol Ink altered art Altered books Altered lamp Altered mannequin Art Art Daily Cafe Art Journal ArtStacks Bloggaritapaaminen Bloggaus Book Binding Buckingham Palace Bujoilu Bullet Journal Canvas Canvas Corp Brands Cards Cards und More Cards und More Shop Blog Challenge Christmas Craft Stamper Craftaamo Curly Girl Daily Notebook Dalsbruk December Daily Notebook DIY Altered Art DIY bounded book DIY Furniture DIY Home Decor DIY Lamp Doll Drawing Finnabair Frank Garcia Gelli Plate Haaste Hand-bound book Hapanjuuri Hiukset Home Home decor Huonekaluja Ihonhoito Joulu Junk art Junk Journal Junk style Juomat Just for fun Kakut Kauneushoidot Keittiö Keitto Kemiönsaari Ken Oliver Kierrätys Kierrätystä Kimitoön Kirjan sidontaa Kolmoset Koristeita Kosmetiikka Kosmetiikka ja Hiukset Koti Kurssit Kutominen Kädentaidot Käsinsidottu Laivat Työ Lamppuja Lamps Leipominen Leipä Lifestyle Limor Webber Lindy's Stamp Gang Lontoo Low Carb Luonnonkosmetiikka Lämpimät Makeat Makramee Matkalaukku Matkustaminen Meikit Mini albums Minialbum Minialbumi Mixed Media Mixed Media World More than words challenge Nannan paperi &Helmi Notebook Notting Hill Näyttely Old books Painting Papergarden Perinne ruoat Photography Piirakka Pohdintaa Prima marketing Ravintolat recycling Relics & Artifacts Ruoka Sisustaminen Stampington Company Steampunk Taalintehdas Tags Taidenäyttely Tandiart Tattered Angels Taulu Taulut Painting The Words & Paintery Blog Tilaustyöt Tiluksilla Tim Holz Traveler's Notebook Tutorials Työ Valokuvaus Vanhoista kirjoista Varalusikka Viking Grace Vintage Vuoden Askartelija kilpailu Watercolor painting WorkShop You Tube video Åblogit Åbo
Lena Blankenstein-Holmström